Skalmuring Aalborg

Skalmuring er en populær byggeteknik i Aalborg og mange andre byer, da det er en anerkendt, gammel og meget brugt byggeteknik der både kan bruges til at isolere, renovere, støjreducere og samtidig tilføje en unik charme til dit hus, dit udhus, din garage eller en hvilken som helst anden bygning. 

AE Solutions har ofte udført skalmuring i Aalborg og mange andre byer i hele Nordjylland, men hvorfor skal du vælge AE Solutions hvis du skal have udført skalmuring Aalborg: 

  • Fordi skalmuring kræver stor præcision og tålmodighed. 
  • Skalmuring kan, hvis udført korrekt, give en jævn og stabil, flot mur der giver din bygning sit helt eget udtryk. 
  • Skalmuring er et miljøvenligt valg, da de små sten kan bruges igen, hvis disse behandles korrekt. 
  • Du får altid et udførligt tilbud der er tilpasset, og tager højde for dine ønsker inden vi går i gang med skalmuring
Altid god og personlig service samt rådgivning

Er du i tvivl om skalmuring er det rette valg for dig, så kontakt gerne AE Solutions, og få gode råd og vejledning om hvorfor lige netop skalmuring egner sig til dit projekt. 

I dag bliver der ofte bygget huse med meget åbne planløsninger, og da skalmuring også er lydisolerende, kan det være en stor fordel at vælge skalmuring. Bor du f.eks. i et hus midt i Aalborg, vil du også opleve at når man vælger skalmuring Aalborg, så vil lyden udefra blive reduceret væsentligt. 

Ønsker du at få isoleret en garage eller et anneks, men uden at skulle bygge helt nyt kan skalmuring være løsningen. Skalmuring har nemlig en meget isolerende effekt, og reducerer varmetab og løser problemer med f.eks. kuldebroer. 

Vil du have et tilbud på skalmuring Aalborg, Nordjylland eller et helt tredje sted, så tøv ikke med at skrive til AE Solutions i dag, vi er nemlig også eksperter i skalmuring.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 45 23 71 61 31 eller skrive en e-mail til jh@aesolutions.dk.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud