Underentreprenør

Er du på udkig efter en professionel underentreprenør til et byggeprojekt hos dig eller i virksomheden? 

Så står vi parate til at hjælpe dig godt videre hos AE Solutions ApS. Vi er et professionelt entreprenørfirma, der specialiserer os i murer-, jord-, belægnings- og fundamentarbejde – og vi tager os også gerne af kloakeringen. Som underentreprenør er det vores fornemmeste opgave at indgå gnidningsfrit i et projektsamarbejde med de øvrige entreprenører på opgaven. Det lykkes vi altid med – og vi er sikre på, at vi også nok skal komme godt i mål med vores del af projektet for dig. 

Ræk ud til os, og lad os høre mere om hvordan vi kan hjælpe med dit projekt! 

Professionel underentreprenør til murer- og anlægsopgaver 

Hvis en del af dit projekt foregår ved jorden eller muren, så har vi fagligheden og ekspertisen til at varetage alle aspekter af delprojektet. Vi har deltaget i talrige projekter som underentreprenør, bl.a. med arbejde med fundamenter og sandpuder – og vi hører også meget gerne om dit projekt. 

Under entreprenørarbejdet samarbejder vi altid tæt med hovedentreprenøren samt de andre underentreprenører. Kun via den gode, kontinuerlige dialog kan vi sikre, at vi alle trækker i samme retning, og får projektarbejdet til at gå op i en højere enhed. 

Vi bidrager gerne med vores faglighed til projekter af alle størrelser. Uanset om det er en mindre, privat opgave, eller om vi taler om et større, industrielt kompleks for en virksomhed, så påtager vi os hellere end gerne rollen som underentreprenør når det kommer til anlægs- og/eller mureropgaver. 

Vi arbejder altid efter at realisere løsninger efter branchens bedste standarder. Så hvis du som hovedentreprenør har lovet kunden det bedste, så er det præcis hvad du får med os som underentreprenør på murer- og anlægsarbejdet. 

Få et godt og uforpligtende tilbud i dag 

Ønsker du at høre mere om hvordan et fast samarbejde kunne se ud? Eller vil du blot gerne have et konkret tilbud på en opgave? 

I så fald hører vi meget gerne fra dig – og du kan altid nemt komme i kontakt med os ved at ringe os op på tlf.: 23 71 61 31. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en mail via kontaktformularen her på siden med flere detaljer om opgaven. 

Vi ser frem til at høre fra dig!